K používání a měření webu využíváme cookies. Používáním tohoto webu souhlasíte se způsobem, jakým s cookies nakládáme. Další informace
Hlavní menu Nabídka jóga pomůcek Obsah yogashopu
CZ

TELEFONICKÉ OBJEDNÁVKY Po - Pá 9.00 až 17.00

telefon+420 739 83 44 30 Skype: jogaobchod

> > > Manduka PROlite Mat Indulge

Manduka PROlite Mat Indulge

Manduka PROlite Mat Indulge 4.2857 7

Hodnotilo 7 zákazníků

Sdílej na Facebooku Sdílet na Google+ Poslat e-mailem Vytisknout

1 879 s DPH

69.6 Eur

Kdy budu mít zboží doma?

Zboží si můžete osobně prohlédnout či zakoupit v kamenném Yogashopu Holešovice
Video ukázka


Recenze



(nebude zveřejněn)

Napište v bodech pozitiva produktu.



Napište v bodech s čím jste nebyli spokojeni.



Shrňte vaše zkušeností s používáním.


Celkové hodnocení:

Ohodnoceno 2 hvězdičky Ohodnoceno 2 hvězdičky Ohodnoceno 2 hvězdičky Ohodnoceno 2 hvězdičky Ohodnoceno 2 hvězdičky




CAPTCHA Image [ Jiný obrázek ]

Lenka Kršková 2014-10-16(16.10.2014 - 09:19)Manduka PROlite Mat Indulge

4

Ohodnoceno 4 hvězdičky Ohodnoceno 4 hvězdičky Ohodnoceno 4 hvězdičky Ohodnoceno 4 hvězdičky Ohodnoceno 4 hvězdičky

Spokojenost - kvalita za dobrou cenu

Pro

  • Kvalita (krasne mekka), neklouze

Proti

  • Barevne provedeni ( manzel mi rekl, kam jdu s tou predlozkou do koupelny :-)), delka - trochu cm mi u nekterych cviku chybi - (merim 175)

Ludmila Reová 2014-09-11(11.09.2014 - 09:56)Manduka PROlite Mat Indulge

4

Ohodnoceno 4 hvězdičky Ohodnoceno 4 hvězdičky Ohodnoceno 4 hvězdičky Ohodnoceno 4 hvězdičky Ohodnoceno 4 hvězdičky

S podložkou jsem spokojena. Dobrá cena a kvalita.

Pro

  • Příjemná na omak, velmi měkká, což mi vyhovuje.Cvičím na ní doma. Větší váha mi tudíž nevadí.

Proti

  • Nic

Radka 2014-08-11(11.08.2014 - 09:13)Manduka PROlite Mat Indulge

5

Ohodnoceno 5 hvězdičky Ohodnoceno 5 hvězdičky Ohodnoceno 5 hvězdičky Ohodnoceno 5 hvězdičky Ohodnoceno 5 hvězdičky

S podložkou jsem spokojena

Pro

  • Podložka je měkká, pohodlná.

Proti

  • Při prvních použitích trochu klouzala, ale to dělá každá podložka, takže nic neobvyklého. :)

Lucie Dorazilová 2014-01-10(10.01.2014 - 06:07)Manduka PROlite Mat Indulge

4

Ohodnoceno 4 hvězdičky Ohodnoceno 4 hvězdičky Ohodnoceno 4 hvězdičky Ohodnoceno 4 hvězdičky Ohodnoceno 4 hvězdičky

Se zbožím jsem spokojená.

Pro

  • dobrá cena
  • krásný design

Dana Buriánková 2013-10-14(14.10.2013 - 08:47)Manduka PROlite Mat Indulge

4

Ohodnoceno 4 hvězdičky Ohodnoceno 4 hvězdičky Ohodnoceno 4 hvězdičky Ohodnoceno 4 hvězdičky Ohodnoceno 4 hvězdičky

Mam pri 175cm 48kg, takze me všude tlaci kosti. Vzhledem k me vysce a váze bych snesla klidne jeste silnější a větší podložku.

Pro

  • Kvalitní eko podlozka. Je silnější nez ostatní. Neklouze. Možnost přání v pračce. Z výběru (nejen zde na webu) bych asi vybrala znovu tuto.

Proti

  • Mohla by byt silnější a klidne i větší.

Martina Tomisová 2013-05-01(01.05.2013 - 07:46)Manduka PROlite Mat Indulge

5

Ohodnoceno 5 hvězdičky Ohodnoceno 5 hvězdičky Ohodnoceno 5 hvězdičky Ohodnoceno 5 hvězdičky Ohodnoceno 5 hvězdičky

Spokojenost, koupila bych znovu.

Pro

  • Neklouze po podlaze, hezky vypada.

Proti

  • Zpocene ruce po ni trochu klouzou, ale primerene.

Katarína Nagyová 2012-12-10(10.12.2012 - 12:08)Manduka PROlite Mat Indulge

4

Ohodnoceno 4 hvězdičky Ohodnoceno 4 hvězdičky Ohodnoceno 4 hvězdičky Ohodnoceno 4 hvězdičky Ohodnoceno 4 hvězdičky

Celkom dobra podlozka na cvicenie, som po operacii bederneho klbu, tak by som zniesla aj hrubsiu podlozku, ale mozno je to len zvyk. Celkovo som spokojna.

Pro

  • Neklzavost na podlozke.

Proti

  • Niekde poskodena podlozka, obcasne zarezy. Mohla by byt trosku vacsia a trosku hrubsia.

ZÁKAZNÍCI SI S TÍMTO VÝROBKEM NEJČASTĚJI KUPUJÍ:

Jutová podložka na jógu

Jutová podložka na jógu

1399 Kč s DPH (51.8 €)

k dodání ihned

DOPORUČUJEME SLEVA PŘI NÁKUPU 6 A 12 KS

Asana Yogacentrum podložka na jógu

Asana Yogacentrum podložka na jógu

855 Kč s DPH (31.69 €)

k dodání ihned

DOPORUČUJEME SLEVA PŘI NÁKUPU 6 A 12 KS

Jutová podložka na jógu XL

Jutová podložka na jógu XL

1598 Kč s DPH (59.21 €)

k dodání ihned

DOPORUČUJEME SLEVA PŘI NÁKUPU 6 A 12 KS


Copyright YOGASHOP 2007 - 2015 | Podmínky používání